Кукурудзяний крохмаль
Кукурудзяний крохмаль — натуральний високоякісний продукт, який використовується для загущення харчових продуктів.
Додавання кукурудзяного крохмалю робить кулінарні вироби м'якими та ніжними.
Загалом кукурудзяний крохмаль використовується в кондитерській кулінарії та хлібопіченні (у приготуванні пирогів, бісквітів, тортів, печива). Широко застосовується у виробництві м'ясо-молочних продуктів, кетчупу та майонезу.
Кукурудзяний крохмаль використовується як загусник для приготування дієтичних соусів, котлет, пензлів, мусів, пудингів, деяких супів.
Одна ложка кукурудзяного крохмалю здатна згусити до 500 мл рідини.
Кукурудзяний крохмаль вирізняється підвищеною здатністю до набухання як у гарячій, так і в холодній воді. Прищівник складу водночас у нього залишається — той самий. Крім цього, в нього прекрасний аромат і м'який смак, на відміну від традиційного крохмалю.
Термін зберігання — 24 місяці
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
Упаковка | Мішок |
Термін придатності | 24 міс |
- Ціна: 29 ₴/кг
- Готово до відправки
29 ₴/кг
- +380 (68) 875-41-24Відділ продажу
- Понеділок09:0019:00
- Вівторок09:0019:00
- Середа09:0019:00
- Четвер09:0019:00
- Пʼятниця09:0019:00
- Субота10:0019:00
- Неділя10:0018:00